Hästterapi för mina utmattningssyndrom

Hej åter igen och välkomna tillbaka hit till min blogg! Som dem flesta av er vet så skriver jag ju vanligtvis här på bloggen om mode och kläder, men idag så skulle jag faktiskt vilja dela med mig av någonting som jag tycker är superviktigt att kunna prata om. Ni vet ju säkert även om att jag arbetar med mode och för ett tag sedan så gick jag in i väggen totalt. Det var då jag fick ett tips om att prova på hästterapi hos ett företag vid namn HaraKi Terapi. HaraKi Terapi riktar sig till alla oss som befinner oss i exempelvis Huddinge, Botkyrka och Södertälje med omnejd och erbjuder ridlektioner och även barnridning vare sig man vill komma till henne eller om man vill att hon kommer ut till där man själv befinner sig.

Jag blev själv rekommenderad att vända mig till HaraKi Terapi av en nära vän till mig som har hållit på med hästar i hela sitt liv och också lidit av utmattningssyndrom precis som jag nu hade. Då jag verkligen litar på min väns omdöme och för att jag verkligen kände att jag behövde prova på att göra någonting åt saken, så valde jag helt enkelt att testa på. Och det är nu verkligen någonting som har hjälpt mig så otroligt mycket. Jag har aldrig varit intresserad av hästar förut, men nu har det faktiskt hunnit bli en del av min vardag till och med. Jag tycker att det är otroligt rogivande att bara umgås med dessa fantastiska djur och jag har även börjat ta regelbundna ridlektioner, vilket jag är väldigt exalterad över! Hur som helst så kan jag varmt rekommendera att ni kikar närmare på HaraKi Terapi ifall ni befinner er i samma sits som jag var i för ett tag sedan. Det är verkligen någonting som gör skillnad, vare sig man är van hästvän eller inte.