Hunddagis i Täby

Ja nu börjar verkligen mode veckan närma sig med stormsteg och är verkligen så ofattbart taggad på att se hur allt kommer att utveckla sig med deltagare och vad för nya klädplagg som kommer att visas upp. Kommer själv vara konferencier detta året och är så otroligt taggad på att se alla nya kläder och stilar som kommer att visas upp inför hundratals människor. Jag åker om en vecka och ska vara iväg i drygt åtta dagar, därför fick jag kontakta ett hunddagis i Täby som kunde hjälpa mig att ta hand om min hund medans jag är iväg på detta jätte evenemanget. Efter mycket sökande och efter att ha läst en hel del recensioner så hittad jag ett ställe som hette Stay and Play Hundcenter AB som är ett hunddagis i Täby som verkligen har fått otroligt fina och bra kommentarer om sig. Att lämna min fina hund hos dem kändes jätte bra och nu är jag riktigt taggad på att åka iväg på detta jätte evenemanget.