Psykoterapi i Mölndal

Jag har själv alltid varit en väldigt impulsiv person, detta är något som jag varit sen jag var barn och det har aldrig varit riktigt något jag har kunnat sätta stopp för, trodde jag i alla fall. Men min vän hjälpte mig att kontakta en person som heter Gunilla Gustafsson Löfman och hon arbetar nämligen inom psykoterapi i Mölndal. Varför jag behövde gå till just en psykoterpeut var på grund av det faktum att jag spenderar alldeles för mycket pengar på kläder och skor. Detta är något som jag också även har gjort under en längre tid och är därför något jag har haft väldigt svårt att få stopp på. Men efter att ha gått hos henne i en längre tid så löste hon det och det är just varför till jag skriver denna texten, jag ville helt enkelt ta tillfället i akt och rekommendera henne.